X Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VI Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2017-10-13 - 2017-10-15
Chwyć Byka za Rogi
Zbliża się termin smakowitego wydarzenia łączącego degustację z edukacją. Stowarzyszenie „Polska Ekologia” zaprasza na ucztę dla podniebienia, smakowite zapachy i pokazy przyrządzania ekologicznego mięsa wołowego. Promocja wołowiny odbędzie się w ramach projektu „Chwyć Byka za Rogi” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Każdego, kto chce spróbować mięsa wołowego i jego przetworów w jakości BIO jak również umożliwić to dzieciom podczas warsztatów dla najmłodszych, zapraszamy na Targi Natura Food & beECO w dniach 13-15 października 2017 r. Wszystko profesjonalnie i atrakcyjnie przygotowane przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia".
Piątek, 13 października 2017 r.
godziny zwiedzania 10:00 – 18:00
godz. 11:00 – 12:30 Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 12:45 – 14:15 Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 14:30 – 16:00 Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 16:00 – 17:00 Wręcznie Nagród W Konkursie Kulinarnym Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 17:00 – 18:00 Pokaz Mistrzowski Laureatów Konkuru Kulinarnego Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
Sobota,14 października 2017r.
godziny zwiedzania 10:00 – 18:00
godz. 12.30 – 13.30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa I
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 13.30 – 14.30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa II
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 15:30 – 16:30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa III
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 16.30 – 17.00 Konkurs kulinarny – chwyć byka za rogi – tatar nie jedno ma imię
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
Wszystkie szczegóły na bieżąco znajdziesz TUTAJ