X Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VI Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2017-10-13 - 2017-10-15
14 października 2017 - sobota
Sobota,13 października 2017 r.
godziny zwiedzania 10:00 – 18:00
SALA KONFERENCYJNA A
godz. 11:00 – 14:00 AKADEMIA BIOKURIERA
"Skuteczna sprzedaż w ekosklepie. Jak to zrobić w czasach ekspansji sieci?"
organizator: Karol Przybylak, Redaktor Biokurier.pl
prowadzenie: Sylwester Strużyna - hurtownia Bio Planet, Zbigniew Czerniszewski - hurtownia Eko-Wital,
Michał Kapica - sklep i hurtownia Smak Natury, Ewa Korgól - ekosklep Biovert.pl Kraków,
Magdalena Hałajczak - ekosklep YEM sklep ekologiczny Poznań.
godz. 14:00 – 18:00 BIOBIZNES FORUM
organizator: Międzynarodowe Targi Łódzkie
SALA KONFERENCYJNA B
godz. 11:00 – 12:00 Harmonizatory Bio-info jako ochrona w codziennym życiu
prowadzenie: Olszyna Ptaszyńska, CREATOS
godz. 12:00 – 13:00 Dieta bezglutenowa – jak dbać by była pełnowartościowa i do tego smaczna
prowadzenie: mgr inż. Monika Wodiczko - dietetyk kliniczny, De Care
godz. 14:00 – 15:00 W rodzinie siła - o terapeutycznym działaniu synergicznej kombinacji 8 rodzajów
witaminy E Holistic
prowadzenie: Agnieszka Piskała, Holistic Polska
godz. 15:00 – 18:00 Bezpieczna żywność, bezpieczna rodzina
prowadzenie: Instytut Spraw Obywatelskich (INSPRO)
SALA KONFERENCYJNA D
godz. 10:00 – 18:00 2 Ogólnopolskie Spotkanie Blogerów Kulinarnych
organizator: Międzynarodowe Targi Łódzkie
STREFA POKAZÓW KULINARNYCH - CHWYĆ BYKA ZA ROGI
(Projekt finansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego)
godz. 11.00 – 12.00 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera, Maciej Rudziks, Zdzisław Czepiga, Łukasz Krupiński
godz. 12.00 – 12.30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera, Maciej Rudziks, Zdzisław Czepiga, Łukasz Krupiński
godz. 12.30 – 13.30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa I
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 13.30 – 14.30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa II
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 14.30 – 15.30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera, Maciej Rudziks, Zdzisław Czepiga, Łukasz Krupiński
godz. 15:30 – 16:30 Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa III
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera
godz. 16.30 – 17.00 Konkurs kulinarny – chwyć byka za rogi – tatar nie jedno ma imię
prowadzenie: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
"Polska Ekologia" – Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera, Maciej Rudziks, Zdzisław Czepiga, Łukasz Krupiński
Program na dzień 6.10.2017