XIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & IX Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2020-10-02 - 2020-10-04
Katalog wystawców
-
Województwo Kujawsko-Pomorskie
Plac Teatralny 2
87-100 Toruń
Polska
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Kujawsko-Pomorskie to region o bogatym dziedzictwie kulturowym i krajobrazowym. O wyjątkowości naszego regionu decydują wielość i różnorodność proponowanych tu atrakcji turystycznych, dobrze zachowany i pielęgnowany folklor oraz kształtowane przez wiele lat dziedzictwo kulinarne. Mamy rolników wytwarzających najwyższej jakości żywność tradycyjnymi, ekologicznymi metodami i szanujących stare przepisy i wyśrubowane współczesne normy jakości.
Kujawsko-Pomorskie is a region with a rich cultural and landscape heritage. The uniqueness of our region is determined by the multiplicity and variety of tourist attractions offered here, well-preserved and cherished folklore and culinary heritage that has been shaped for many years. We have farmers who produce the highest quality food using traditional, ecological methods and respect old recipes and high quality standards.
-
Województwo Łódzkie
Al.. Piłsudskiego 8
90-051 ŁÓDŹ
Polska
T: 426633570
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Promocja lokalnych produktów żywnościowych, wytwarzanych tradycyjnymi metodami. Stanowią one element dziedzictwa kulinarnego naszego województwa oraz zostały wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Promotion of local food products which are made using traditional methods. They are a part of our region’s culinary heritage and have been registered by the Ministry of Agriculture and Rural Development on a List of Traditional Products.
-
Import i dystrybucja produktów naturalnych i ekologicznych z Grecji
Import and distribution of natural and organic products from Greece
-
Wydawnictwo Ambos Jerzy Mazur
Łanowa 32/6
91-110 Łódź
Polska
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Wydawnictwo Ambos działa od 1993 r., a od 2001 r. wydaje informator miejski „Rynek Łódzki”, kolportowany na lotnisku, podczas targów oraz w urzędach, biurach informacji turystycznej, muzeach, teatrach, klubach biznesu i fundacjach, klinikach zdrowia, prestiżowych restauracjach, salonach samochodowych, galeriach handlowych i marketach oraz firmach prywatnych. Mamy 1500 stałych prenumeratorów, a nasz newsletter dociera co miesiąc do blisko 1000 adresatów. Przygotowujemy do druku reklamy prasowe, ulotki, foldery, projekty bilboardów, magazyny ilustrowane i książki. W dorobku mamy prestiżowe wydania książek Okręgowej Rady Adwokackiej w Łodzi. Zapraszamy do współpracy!
-
WYTWÓRNIA MAKARONU „BIO” Aleksandra i Mieczysław Babalscy
Pokrzydowo 139
87-312 Pokrzydowo
Polska
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Od 1991 roku Wytwórnia Makaronu BIO zajmuje się produkcją w jakości ekologicznej mąki razowej: pszennej, żytniej, orkiszowej, jęczmiennej, owsianej, gryczanej, grochowej; makaronów razowych: pszennych, żytnich, orkiszowych i z ziołami; płatków zbożowych: pszennych, żytnich, jęczmiennych, owsianych, orkiszowych; kasz: orkiszowe, jęczmienne, gryczane; kawy orkiszowej.
-
Żywność Ekologiczna Bio Food sp. z o.o.
Ciechocin 32
87-408 Ciechocin
Polska
T: 56 683 44 79
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Żywność Ekologiczna Bio Food od samego początku swojego powstania tj. od 1994 roku zajmuje się wyłącznie przetwórstwem owoców i warzyw ekologicznych. Przetwórnia skoncentrowana jest na produkcji wysokiej jakości ekologicznych soków z warzyw kiszonych oraz przetworów z warzyw i owoców. Uzupełnieniem asortymentu ą ekologiczne syropy, oleje, octy i pasty. Wiele naszych produktów, a zwłaszcza soki kiszone z warzyw, postrzegane są przez współczesną medycynę jako żywność będąca doskonałą profilaktyką w wielu chorobach układu pokarmowego oraz chorób nowotworowych. W tych ostatnich schorzeniach soki kiszone ze względu na łatwą przyswajalność makro i mikroelementów oraz obecność związków antocyjanowych pochodzących z buraka, marchwii, selera lub czerwonych winogron mogą działać zarówno profilaktycznie jak i wspomagać leczenie farmakologiczne.