XIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & IX Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2020-10-02 - 2020-10-04
Katalog wystawców
-
PIERNIK WROCŁAWSKI
Jodłów 15
57-530 Międzylesie
Polska
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Piernik Wrocławski Agata i Ania Trawińskie
Uwielbiamy eksperymentować, ale kochamy tradycje.
Tak powstaje Piernik Wrocławski inspirowany dolnośląską historią piernikarstwa.
Tworzymy z najlepszych składników w nowoczesnym i oryginalnym designie.
Lukier powstaje z jaj ekologicznych zabarwiony owocami i warzywami.
Nie wierzysz? Przekonaj się na naszym stoisku.
Poznaj smak stolicy dolnego śląska.
Piernik Wroclawski is a unique product manufactured by a small company.
We make our gingerbread cakes according to a traditional recipe
and at the same time we use modern design during their decoration.
We color our frosting by fruit and vegetable.
The entire production, from the beginning to the final product, is handmade.
The ingredients are of the highest quality and come from local producers.
-
Polska Róża Ernest Michalski Sp.z o.o.
Róży 5
05-090 Falenty Nowe, Raszyn
Polska
T: 22 720 53 21
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
„Polska Róża” to producent wysokiej jakości soków tłoczonych bezpośrednio z owoców, które mają specjalne właściwości prozdrowotne. Dodatkowo w ofercie znajdują się syropy owocowe oraz produkty ekologiczne. To w pełni polska, rodzina firma z tradycją od 1979 roku.
-
PRADAWNE ZIARNO
Kaliskiego 7
85-796 Bydgoszcz
Polska
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Konsorcjum Pradawne Ziarno, składające się m.in. z Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego im. J.J. Śniadeckich w Bydgoszczy, Wytwórni Makaronu BIO Babalscy oraz gospodarstw ekologicznych oferuje ziarno, kaszę, mąkę, płatki i makaron z pszenic pierwotnych okrągłoziarnowej i perskiej z certyfikowanych upraw ekologicznych.
The consortium Ancient Grain made up of UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, and the Pasta Factory as well as organic farms offers grains, groats, flour, flakes and pasta from ancient Indian dwarf wheat and Persian wheat from certified organic farming.