XXII Targi – Regiony Turystyczne NA STYKU KULTUR - Edycja: 2016-02-26 - 2016-02-28
28.02.2016 r. (niedziela)
STREFA FOODIE PEOPLE | STREFA BOOK & COOK |
10-11.00 Znaczenie słodyczy przy wysiłku fizycznym - trener personalny Adam Derdzikowski 11-12.00 Pokaz ozdabiania mazurków - Cukiernia Wasiakowie 13-14.00 Warsztaty ozdabiania babek wielkanocnych - Cukiernia Wasiakowie 15-16.00 Warsztaty Praliny i Rogale |
12-13.00 Degustacje i pokaz gotowania - ciastka owsiane - ciasto z cukinii z pomarańczą - curry rybne - hiszpańska zupa pomidorowa z chorizo i ciecierzycą - azjatycki makaron z miętą i kurczakiem - babeczki z polentą z kremem truskawkowym 14-15.00 Degustacje i pokaz gotowania - ciastka owsiane - ciasto z cukinii z pomarańczą - curry rybne - hiszpańska zupa pomidorowa z chorizo i ciecierzycą - azjatycki makaron z miętą i kurczakiem - babeczki z polentą z kremem truskawkowym |