XII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VIII Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2019-10-18 - 2019-10-20

Katalog wystawców

  • VITAPRESS Sp. z o.o. - Restauracja Gryfon

    Krótka 5

    Jastarnia-Hel

    Polska, Poland

    W: restauracja-gryfon.pl

    Numer stoiska: C42

    @restauracjagryfon

    Wraz z regionem Pomorskim na targach pojawią się obowiązkowo przetwory rybne. Bliskość morza i bogactwo jezior sprawiają, że to naturalny surowiec używany w pomorskiej kuchni od pokoleń. Bardziej nowoczesna odsłona to śledzie w marynacie: korzennej, koperkowej czy z goździkami. Śledzie bałtyckie goszczą na pomorskich stołach od wieków, stanowiąc nieodłączny element kuchni pomorskiej. Warto zasmakować ich podczas Smaków Regionów.

  • VIVA ZIOŁA - CD MEDIA SP. Z O.O.

    VIVA ZIOŁA - CD MEDIA SP. Z O.O.

    Wilczak 20F/U2

    61-623 Poznań

    Polska, Poland

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    Numer stoiska: MEDIA AREA

    Viva Zioła! jest magazynem branżowym skierowanym do właścicieli zielarni, sklepów ze zdrową żywnością oraz wszystkich, którzy interesują się ziołolecznictwem, chcą poszerzać swoją wiedzę i śledzić nowości branży. Znajdą tu oni rzetelne informacje, porady ekspertów, praktyczny przewodnik po leczniczych roślinach, zioła w kuchni i w kosmetykach, a także wskazówki, w jakich schorzeniach mogą być przydatne i gdzie je znaleźć.

  • Wiatrowy Sad - tłocznia soków

    Kałęczew 14

    95-061 Dmosin

    Polska, Poland

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.wiatrowysad.pl

    Numer stoiska: D50

    Wiatrowy Sad położony jest w pobliżu Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich w dolinie rzeki Mrogi, w gminie Dmosin. Od 2011 roku, jako prekursorzy w województwie łódzkim, rodzinnie, zajmujemy się tłoczeniem soków z owoców i warzyw. Należy podkreślić , że ze względu na specyfikę produkcji, wykluczającej użycie sztucznych dodatków spożywczych i konserwantów, Soki z Wiatrowego Sadu tłoczone są z całych, zdrowych, świeżych owoców. Nie zawierają konserwantów, dodatku wody czy cukru.

  • Winnica Mnich

    Swierkowa 19

    43-520 Mnich

    Polska, Poland

    W: facebook.com/pg/winnicamnich

    Numer stoiska: D1

    Produkcja win regionalnych metodami tradycyjnymi. Oferujemy: degustacje win, warsztaty winiarskie, imprezy integracyjne oraz konferencje i szkolenia.

  • Wioletta Włodarczyk

    Topola Królewska 15

    Topola Królewska 15

    Polska, Poland

    Numer stoiska: D48

    Orzechy,nasiona,zboża,warzywa i owoce (przetworzone i nie)

  • Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Łodzi

    Narutowicza 59

    90-130 Łódź

    Polska, Poland

    T: 42 678 92 74

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.wzp-lodz.com.pl

    Numer stoiska: D41

    Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Łodzi to organizacja dbająca o godne warunki pracy pszczelarzy działających na terenie województwa łódzkiego. Pszczelarze zrzeszeni są w 18 kołach rejonowych i jest ich około 900. Związek podejmuje działania na rzecz popularyzacji polskiego miodu i innych produktów pszczelich.

  • Województwo Dolnośląskie - Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego

    Wybrzeże Słowackiego 12-14

    50-411 Wrocław

    Polska, Poland

    T: 776 90 30

    W:  www.umwd.dolnyslask.pl

    Numer stoiska: D2

    Dolny Śląsk to miejsce posiadające wielu producentów i przetwórców żywności tradycyjnej i regionalnej. Wytwarzają oni wyjątkowe chleby, wędliny, sery kozie i krowie, wina, przetwory owocowo-warzywne, oraz hodują ryby. Uczestnictwem w targach pragniemy rozpowszechnić kulinarne skarby Dolnego Śląska, które również promujemy poprzez Sieć Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego Dolnego Śląska. Aktualnie Sieć zrzesza 91 przedsiębiorców w naszym regionie stanowiąc dumę naszego Województwa. Serdecznie Państwa zapraszamy do zapoznania się z nimi na stronie www.culinary-heritage.com

  • Województwo Łódzkie

    Al.. Piłsudskiego 8

    90-051 ŁÓDŹ

    Polska

    T: 426633570

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.lodzkie.pl

    Numer stoiska: D35

    Promocja lokalnych produktów żywnościowych, wytwarzanych tradycyjnymi metodami. Stanowią one element dziedzictwa kulinarnego naszego województwa oraz zostały wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

    Promotion of local food products which are made using traditional methods. They are a part of our region’s culinary heritage and have been registered by the Ministry of Agriculture and Rural Development on a List of Traditional Products.

  • WOJEWÓDZTWO MAZOWIECKIE – URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO

    Jagiellońska 26

    03-719 Warszawa

    Polska, Poland

    T: 48225979100

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.mazovia.pl

    Numer stoiska: D61

    Siła Mazowsza tkwi w jego różnorodności. Szczególną uwagę przywiązuje się do jakości surowców i tradycyjnych metod produkcji. Bogate tradycje kulinarne dają możliwość skosztowania niepowtarzalnych produktów kuchni regionalnej. Są one wyrazem naszej dumy z ciągłego odkrywania różnorodności wielopokoleniowych receptur.

  • Województwo Pomorskie

    Okopowa 21/27

    80-810 Gdańsk

    Polska

    T: 58 32 68 555

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.pomorskie.eu

    Numer stoiska: C42

    Szerokie piaszczyste plaże, olbrzymie kompleksy leśne, kilkaset jezior i rzek, a także pola i łąki pokryte darami natury, to tylko niektóre z atutów województwa pomorskiego. Każdy, kto wybierze się w podróż po Pomorskiem, może z nich skorzystać. Region zachwyca także smakami z lokalnych surowców.



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz